donderdag 24 november 2011

Review: The Body Shop scrub sweet lemon

Hallo!

Ik heb een tijdje geleden een scrub gekocht, omdat ik dit nog niet had. Ook zou het helpen tegen ingegroeide haartjes, dat was dus het hoofddoel. Nu heb ik er ongeveer de helft uit gebruikt, maar dat houdt me niet tegen om hem te reviewen, hij is nog steeds te koop!



De prijs weet ik niet zo goed meer. Ik weet wel nog dat er veel verschillende geuren waren, maar ik vond ze net iets té... Deze was nog het minst straffe. Hij ruikt naar... ja hoor, citroen.



Als je het doosje opendoet, zie je iets dat op gel lijkt met scrubdeeltjes erin. Hij is heel gemakkelijk uit het potje te nemen en scrubt lekker. Je krijgt niet snel een geirriteerd gevoel als je teveel op hetzelfde plekje scrubt. Als je de scrub van je huid spoelt, zie je dat er een laagje olie achterblijft. In het begin gebruikte ik nog douchegel om dat laagje eraf te krijgen, maar nu doe ik dat niet meer; de olie voedt je huid een beetje. Eens je dat gevoel gewoon bent, is het eigenlijk best wel prettig!

Ik vind deze scrub heel fijn, je hebt ook niet zoveel product nodig. Als deze op is ga ik zeker opnieuw bij the body shop rondneuzen!

Groetjes,
We Check It Out

1 opmerking: