zaterdag 26 november 2011

Review contest: lipstick


Ik heb zelf 3 lipsticks. Dit is niet veel, maar ik draag nog niet vaak lipstick. Het is nogal opvallend, en moet regelmatig bijgewerkt worden… Hierop moet ik  nog oefenen!

Uit deze drie lipsticks kan ik echter wel al favorieten kiezen.


Ik heb 2 lipsticks van catrice; een nieuwere (ultimate colour), een oude die ik al een tijdje heb en niet meer te koop is, en een lippenstift van Isadora, die ik kreeg van mijn moeder omdat het bij haar geen effect heeft.


O ja, misschien handig aangezien ik foto’s ga laten zien van de stick op mijn lippen (hoe kunnen jullie anders mee oordelen?) hier mijn lippen zonder iets op:


Isadora
Omdat hier maar eentje van is, mag hij eerst! De kleur heet ‘glossy nude’ en wordt waarschijnlijk niet meer verkocht.

Zoals je ziet, is deze kleur zeer nude. Mijn lippen zien er bruiner door, wat eigenlijk wel een mooi effect geeft. Deze durf ik al makkelijker aan te doen voor school… Ook valt het niet snel op als je hem er een beetje naast smeert.
Deze lipstick voelt heel erg voedend aan als ik hem opdoe; als ik lippenbalsem vergeten ben, durf ik deze lipstick wel gewoon aan te doen als ik nood heb aan iets vochtinbrengend. Hij voelt heerlijk, ruikt niet en smaakt niet.

Catrice
Eerst de oudste (beleefdheid…) Deze kleur heet ‘coctail rose’.

Deze is licht roze, met een glitter. Hij is best wel mooi, maar ik denk dat mijn velletje een beetje te licht is ervoor. Het is een koele kleur, dus ik gebruik hem enkel als ik groene of blauwe oogschaduw heb. (het is het beste om ofwel heel je gezicht in koele kleuren te hullen, ofwel in warme, maar mengelen is zelden een goed idee.)
De lippenstift zelf is vrij hard, waardoor hij niet snel opgaat. Ik heb er al mee geknoeid en er een stukje afgesneden, vraag niet waarom, maar hij heeft de ‘lippenstiftvorm’ niet meer. Hij werkt wel nog steeds gemakkelijk en heeft een heel mooi classy hoesje.  De geur is typisch ‘lipstickgeur’ en hij blijft vrij lang zitten, vooral de glittertjes.

Catrice ultimate colour
De volgende kleur is eentje uit de ultimate colour-serie van catrice. Deze heet 030 Ginger & Fred (wat een leuke naam!)

Deze kleur is eerder naar de donkere kant en kan zowel fel als minder fel aangebracht worden. Doordat hij roder is dan de andere, zien mijn ogen er heel blauw uit, wat leuk is!
Ik heb jammer genoeg het gevoel dat deze lippenstift ‘kleiner’ is dan de rest. Ik heb hem nog niet zo lang, en hij is precies al even ver als de andere twee…
Hij werkt lekker vochtinbrengend en heeft zo een mooi hoesje!  Met deze kleur moet ik wel iets meer opletten dat ik binnen de lijntjes kleur.

Eindresultaat
De lippenstift die ik het liefste heb is… moeilijk!

Ik ga voor die van Isadora, omdat ik deze kleur vaker zou aandoen. Het hoesje is helemaal niet zo mooi als dat van de rest, maar de kleur is lekker neutraal, ideaal voor een lippenstift-maagdje als ik! Ook gaat hij mooi bij de nude oogschaduw die ik bijna dagelijks draag.

Ten tweede kies ik voor Ginger & Fred van Catrice. Hij voelt even fijn, maar waarom zit er minder in? De kleur is wel prachtig. Deze draag ik soms om uit te gaan, omdat het dan allemaal wat feller mag. Hopelijk heb ik binnenkort ‘the guts’ om hem wel te dragen!

Als laatste heb ik coctail rose, van catrice. Deze kleur staat mij het minst mooi, en is minder vochtinbrengend dan de andere. Het hoesje is echter wel prachtig, heerlijk om af en toe naar te kijken!

Groetjes,
We Check It Out!

3 opmerkingen:

 1. Prachtige kleurtjes! Ik wou dat ik de lippen had om lipstick te dragen. Oh en Maaik, goed bezig!!

  xo Shana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankuwel anonieme Shana :D
  Maar dit zijn geen foto's van mij hé ;)(al had je dat al wel door waarschijnlijk!; dit zijn de fotogenieke lippen van Evelien!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, fotogeniek, zal wel :D lang leve de lipstick erop.

  BeantwoordenVerwijderen