vrijdag 18 november 2011

Gewenste Baaldag

In het vorige bericht had ik het over een Ongewenste baaldag. Het omgekeerde hiervan is een Gewenste Baaldag!
Het is heel belangrijk om NOOIT iets te doen van een Ongewenste Baaldag op een Gewenste baaldag. Zo geraakt heel je lichaam in de war en geraak je moeilijker uit je baalhumeur.
Op een Gewenste Baaldag wil je juist is een dagje ambetant zijn, de trucjes die ik geef bij een Ongewenste Baaldag zijn juist om de Ongewenste Baaldag zo goed mogelijk door te komen.

 
Wanneer je een Gewenste Baaldag hebt kan je hier best van genieten. Leg je handen achter je hoofd en plof jezelf in de zetel. Want dit is jouw baaldag!

Ik raad iedereen aan om heel de dag televisie te kijken. Hier gaan je ogen helemaal draaierig van worden. Juist goed, dan kan je daar nog wat over jammeren.
Als televisiezender raad ik Disney Channel aan. Hier hoef je niet bij na te denken en je kan tegen de auteurs zelf beginnen spreken, roepen of mopperen.

Wanneer je even geen televisie wil kijken kan je je nagels beginnen lakken. Het zou kunnen dat je door je baalhumeur je nagels helemaal niet goed lakt en overal morst. Dan kan je op deze blog lezen wat daartegen helpt (zie propere nagels in 1-2-3).

Praat heel de dag tegen niemand. Als het echt moet, grom dan een beetje. Best is om niemand in de buurt te hebben, zodat je je heel de dag op JEZELF kan concentreren, en je baalhumeur. Dat kan echt deugd doen!

Have Fun!
&
We Check It Out!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten