Wie zijn we?

Hallo!

Wij zijn Maaike en Evelien en we posten regelmatig berichtjes. Dit wil zeggen dat onze persoonlijkheid over heel deze blog is uitgesmeerd, maar wil je alles in een notendop? Lees dan maar even door, en je hebt het gevoel dat je ons al jaren kent.

Evelien
Woonplaats: Vlaams-Brabant, Belgiƫ
Geboortedag: 6 juli 1992
Richting op school: Industrieel ingenieur
Hobby's: joggen, zwemmen, paardrijden, sieraden maken en natuurlijk: BLOGGEN!

Ik draag regelmatig make-up om naar school te gaan en ik vind het fijn om mezelf af en toe te verwennen. Ook vind ik het heerlijk om hier spulletjes voor te kopen. Als je dit kruist met het feit dat ik graag schrijf, besef je al snel waarom ik deze blog deel met Maaike. Het is heerlijk om via internet met iedereen ervaringen te delen over deze producten. Eerder heb ik al een hele site gemaakt waarop ik mijn zelfgemaakte sieraden liet zien. Waar ik de mosterd haal? geen flauw idee. Eens ik voor de computer zit, met een product naast mij om te beschrijven, vloeien de woorden uit mijn vingers en moet ik moeite doen om jullie niet op te schepen met een veel te lang bericht. Onlangs ben ik begonnen met paardrijden, dit wou ik al heel erg lang. Tegenwoordig ga ik ook regelmatig terug zwemmen, vroeger deed ik dit in competitieverband. Samen met mijn kotgenootjes ga ik wel eens joggen. Voor het heerlijke gevoel achteraf en gewoon, omdat het gezellig is.

Maaike

Woonplaats: Belgiƫ
Geboortedatum: 27 september 1992
Studies: Sociaal-cultureel werk
Hobby's: Aerobic, Paardrijden, joggen, lezen, tekenen, schrijven, shoppen

Zoals je aan mijn hobby's wel kan zien, shop ik graag. Via een blog kan ik zelf eens nadenken over welke producten ik heb. Zo heb ik een review van mijn spulletjes en krijgen jullie ook een review van make-up producten en andere producten. Een win-win situatie dus.
Verder schrijf ik ook graag. Dat gebeurt normaal in een dagboek, een blog is dus iets nieuw voor mij.

We vinden het beide fijn om reacties te krijgen op onze blog en hopen dat
 jullie zeker nog reacties blijven plaatsen!

Jullie kunnen ons nu trouwens ook mailtjes sturen met opmerkingen, vragen, tips, wat je maar kwijt wil aan ons naar blogwecheckitout@gmail.com.

We Check It Out!2 opmerkingen:

  1. Wij van Comemoda (twitter.nl/comemoda) zoeken nog mensen voor de rubriek Followerstyle. We willen verschillende stijlen laten zien aan onze volgers. Hiervoor hebben we wel verschillende mensen nodig die hun stijl willen delen. Lijkt het je leuk om ons te helpen? E-mail dan nu x.comemoda@gmail.com

    Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag aan jullie schrijfstijl dat jullie ook Belgen zijn! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen