donderdag 3 november 2011

Check it out!

Je denkt misschien als je deze site tegenkomt op internet: "Ooh nee wéér een beauty-mode site. Het zal wel weer hetzelfde zijn als alle andere sites."
We willen niet wéér een make-up site zijn. (Met 'wij' bedoel ik mezelf en een goede vriendin) We willen een leuke, creatieve, verrasende, doe-het-zelf site zijn!
Zelf zoeken wij naar leuke tips en weetjes over leuke artikelen op internet, modemagazines en vrienden van ons die leuke ervaringen meemaken met producten.Zo kwamen we op het idee om al onze ideetjes, ervaringen en andere mensen hun ervaringen op een site te zetten.
Op deze manier kunnen wij onze beauty- tips gemakkelijk terugvinden op een site én hebben jullie een gemakkelijke, overzichtelijke site met leuke tips over alles wat meisjes interesseert!

Maar wat interesseert meisjes dan? En wat vinden wij interessant om te delen met het internet?
Ten eerste zijn jullie, de bloggers heel belangrijk voor ons. Als we een bericht plaatsen kunnen jullie laten weten hoe jullie erover denken, wat jullie ervaring is... We hopen dat jullie dit massaal gaan doen.

Wat vinden wij interessant om te posten:
Allereerst  vinden wij het leuk om dingen te posten die ons interesseren. Wat kun je hier dus verwachten:
- Berichtjes over allerhande make-up artikelen. Over oogschaduw, mascara, foundation, nagellak, lippenstift... En natuurlijk ook over de ontschmink- producten. Want zoals jullie (nog niet) weten is slapen met  make-up op je gezicht niet gezond (dit was al een eerste weetje! De uitbreiding volgt later nog in een artikeltje)

- Allerhande producten voor je huid testen wij en laten we jullie weten hoe wij erover denken. Zo kunnen jullie deze producten ook testen en kunnen jullie je mening hierover zeggen. Onder andere bodylotion, scrub, douchegel, haarmaskertjes en gezichtsmaskertjes zullen aan bod komen.

- Verder vinden we het leuk om iets speciaals met ons haar te doen. Daarom zullen we regelmatig een artikeltje schrijven met tips om zélf je haar op een gemakkelijke manier heel modieus, gracieus en mooi te maken.

- We volgen ook graag de mode en zullen proberen jullie hierover ook af en toe in te lichten.

- Tot slot: Als jullie graag hebben dat wij eens een product uittesten en jullie laten weten hoe wij erover denken stuur ons dan zeker een berichtje! Als jullie zelf leuke tips en weetjes hebben, laat het ons dat alstublieft weten, we staan open om berichten en meningen te ontvangen!

Dan wensen we jullie heel veel plezier en leuke doe-het zelf tips op de site!

Check It Out! ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten