woensdag 7 december 2011

I love HEMA lipcare


Weten jullie nog toen ik ‘I love… raspberry & blackberry’ reviewde, en deze eigenlijk niet zo denderend vond? Wel, na regelmatig te gebruiken had ik ook niet het gevoel dat hij vochtinbrengend werkt. Mijn lippen leken een beetje op een gekreukeld hemd, en voelden aan alsof ik teveel vel had op mijn lippen… Toen ik onlangs de Hema langskwam, wou ik (zoals altijd) binnen eens gaan kijken. Ik heb net een tubetje gezichtsmasker op en wou zo een zakje kopen, tot ik daaronder deze lippenbalsems zag liggen voor slechts €1,10!
Eerder was ik van plan om weer een labello te kopen, maar toen ik in de supermarkt was had ik geen zin om er bijna €4 aan uit te geven. ‘Dan vraag ik ‘m wel aan mijn ouders’, dacht ik toen. In de Hema zag ik wel dat hun lippenbalsem eigen merk ongeveer dezelfde structuur had als labello.

De balsem heeft een speciale geur. Niet echt lekker, niet echt vies. Gewoon, een productgeur. Hij smeert gemakkelijk open en trekt een beetje in je lippen. Zo voelen mijn lippen zachter aan. Er blijft ook steeds een beetje op mijn lippen liggen, zodat ze beschermd zijn tegen de kou. Net wat ik nodig had voor deze winter!  Ik vind hem minstens even goed als mijn labello’s. Enkel moet ik erop letten dat ik niet teveel binnenkrijg, smakelijk is hij écht niet... Maar hij werkt zo heerlijk!

Er waren nog verschillende lipproducten, in potjes, tubetjes en ook in stickvorm. Er was er eentje speciaal vochtinbrengend, maar ik ben gegaan voor ‘dagelijkse verzorging’ en dat is inderdaad de beste omschrijving.

Wat gebeurde er verder met mijn labello's? Hen heb ik nog een laatste levensadem gegeven: met een naaldje heb ik het allerlaatste stompje uit de verpakking gehaald, dit van beiden in een potje (oorspronkelijk zat daarin een staaltje) gelegd en met de haardroger warm gemaakt. Nu heb ik een klein potje waar nog labello in zit, op de manier als ‘I love… raspberry & blackberry’. Het is helaas iets té vast om er goed met de vinger uit te kunnen nemen, maar zoals jullie weten gooi ik niet graag dingen weg en ga ik dit toch opgebruiken.

Groetjes,
We Check It Out

1 opmerking: