donderdag 22 december 2011

Essence cover stick

Hoi!
Ik kocht onlangs de Cover Stick van essence. Eerder gebruikte ik een zelfgemaakte mix van foundation en restjes van het catrice concealer palette, maar na een tijdje werd dit niet zo proper meer (ik had alles samengegooid in een potje en opgewarmd om te mengen). Ook werd het tijd om eens het lef te hebben om een concealer te kopen, ik was steeds bang om een verkeerde kleur te nemen! Lees verder om te weten wat ik ervan vind.
Verpakking
De stick is in lipstickvorm en heeft een hoesje erover waarop een beetje informatie staat. Door deze vorm is hij gemakkelijk aan te brengen onder de ogen, om puistjes aan te stippen,... Hij kostte €1,99.Gebruik
De stick is vrij vast. Dit is een beetje wennen, maar eigenlijk zeer gemakkelijk. Ik gebruik hem onder mijn ogen. Daarvoor zet ik een streep met de stick, en vervaag ik de randjes met mijn vingers. Soms kan ik hem aanbrengen zodat je hem helemaal niet moet vervagen! Hij werkt dus snel en gemakkelijk. Ook heel belangrijk: hij dekt heel goed! Een hele dag blijft hij wel niet hangen, maar doordat hij zo gemakkelijk aan te brengen is en zo compact is, kan hij gemakkelijk mee in de handtas voor een 'retouche' in de wc.

Dit is het tekstje dat staat op de zijkant van het hoesje, wat ik weggegooid heb want het was niet zo handig.

Besluit:
Het is een goedkoop product dat gemakkelijk aanbrengt en goed dekt. Doordat hij zo stevig is gaat hij ook niet zo snel op. Ik ben er blij mee! Ook is het minder geknoei met verschillende kleuren als bij het Catrice-concealer palette, hoewel dat laatste misschien effectiever is als je ├ęcht veel te verbergen hebt.

Groetjes,
We Check It Out!

4 opmerkingen:

 1. Ik gebruik deze ook, maar dan die in een groen-blauwe tube. Ze hebben die niet meer bij ons helaas, dus moet hem speciaal gaan halen in Duitsland. Maar hij is wel goed voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Dit dient om 'onzuiverheden' te bedekken, zoals bijvoorbeeld puistjes. Je kan het ook gebruiken om de wallen onder je ogen te verdoezelen, dit heet concealer.

   Verwijderen
 3. Ik wil ook een concealer kopen en deze is llekker goedkoop en zo te zien ook nog goed, heb heel veel op internet zitten zoeken. Ga hem vrijdag kopen:):):)

  BeantwoordenVerwijderen