woensdag 4 januari 2012

Goede voornemens

Hallo!
Hebben jullie goede voornemens voor 2012? Ik ben er normaal niet zo voor, maar dit jaar ga ik er wel een paar opsommen, zowel op beautyvlak als op andere vlakken.Beauty


-meer lipproducten dragen. Ik ga op zoek gaan naar een mooie lipstick die ik dagelijks kan dragen. Ik heb er al eentje voor 's avonds. Van lipgloss hou ik niet zo, het moet zo snel bijgewerkt worden, maar ik denk dat ik hier ook wel meer van ga gebruiken.

-meer ooglooks proberen, en full-facelooks. Ik heb 4 ooglooks uitgeprobeerd vroeger, en ik wissel vaak af tussen deze. Ik ga regelmatiger mij gewoon amuseren; mij neerzetten en alles opsmeren dat ik wil. Daarna laat ik jullie het resultaat zien!

-minder producten kopen. Ik ga basisproducten selecteren en opgebruiken. Weet je dat ik nog geen enkel product heb opgebruikt, behalve lippenbalsem? Ook heb ik veel oogschaduw, en ik gebruik steeds hetzelfde paletje. Ik zal eens laten zien welk, je kan al pan zien (de bodem van het potje) en ik gebruik het nog dagelijks, hier komt een how-to van! of willen jullie eens een video zien?
niet- beauty (ofwel innerbeauty :-D)


- mijn rijbewijs halen. Ik heb mijn theoretische rijbewijs al een tijdje op zak, en binnen anderhalf jaar vervalt het... Eigenlijk moet ik juist nog een beetje oefenen op achterwaarts fileparkeren. én natuurlijk een afspraak maken voor het examen.

- minstens twee keer per week sporten. Iedere week ga ik paardrijden, en ik zou op kot ook nog iets moeten doen. Ik deed dit al regelmatig vorig jaar, maar nu wil ik er echt een gewoonte van maken. Van sporten voel ik me zo goed!

- minder op facebook; dit is dan weer met periodes. Ik ga proberen om 'efficiënter' de computer te gebruiken; een blog schrijven, eventueel facebook controlleren, en daarna computer weer afzetten, niet een half uur blijven hangen.

- meer knutselen; ik hou van handwerk (breien, haken, juwelen maken) maar heb dit het laatste jaar niet zoveel gedaan. Ik heb wel nog veel gerei liggen om te knutselen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten