donderdag 23 augustus 2012

Buitenlanse kleding

Wanneer ik op reis ga neem ik graag een aandenken mee naar huis, maar ik hou niet zo van plaatselijke souvenirs. Deze souvenirs zet ik meestal ergens neer om nog eens te bekijken en herinneringen op te halen. Maar ze staan daar jaren te staan om dan de binnenkant van de vuilnisbak te leren kennen. Dat vind ik zonde.

Daarom koop ik graag kleren uit plaatselijke winkels. Zo heb je een aandenken dat typisch van het land is, maar dat je toch dagelijks kan gebruiken. Steeds een beetje vakantie thuis.


Deze zomervakantie begon voor mij met een twaalftal dagen Zweden, Värmland te bezoeken. We zaten in het midden van Zweden, in het midden van de natuur en daar waren (helaas) geen winkels.
Een man vertelde ons van een typisch Scandinavische winkel genaamd: Ginatricot. In deze winkel zou de laatste Scandinavische mode voor jongeren te vinden zijn.

Tijdens het naar huis rijden reden we langs Denemarken. Hier stopten we voor een dagje shoppen en: er was een Ginatricot!

Ik heb enkele leuke kledingstuks gekocht die ik hieronder zal laten zien.

Deze winkel was een leuke ontdekking (+ het waren solden!): Saint Tropez

Dit topje komt van een typisch Scandinavische winkel: GinaTricot


De tweede vakantie die ik deze zomervakantie maakte was naar Polen. Hier was niet veel gelegenheid om te shoppen want we zaten op het platteland. Maar we zijn een dagje het stad in getrokken en toen heb ik dit eenvoudig t-shirtje gekocht in C&A.Nog veel vakantieplezier, ik ga ondertussen genieten van mijn nieuwe kleren :)

We Check It Out!

3 opmerkingen: