woensdag 22 augustus 2012

Bronzing powder Catrice

Hallo!
Hét zomerproduct deze zomer (en volgens mij iedere keer dat de zon schijnt... hmm... juli is toch ook zomer?) is bronzing poeder. Dat beweert iedereen toch. Wel, ik heb in het begin van de zomer deze van Catrice gekocht, en er is bijna geen blush meer op mijn wangen geweest sinds dan.

De verpakking zelf ziet er eerder chique uit, ookal is het goedkoop (zo 'n 4 euro). Catrice heeft vaak mooie verpakkingen!

Het spijt me trouwens dat ik er geen foto's van nam toen hij nieuw was, maar ik dacht niet dat ik er zo gek van ging zijn. In het poeder is 'sun glow' gedrukt, in verschillende groottes. Hier had ik hem al regelmatig gebruikt, dus zeer veel poeder heb je niet nodig; je ziet de letters nog.


Hier zie je de inhoud. Zo 'n 9,5 gram (lekker veel!), ik heb de lichtste kleur. Ja, ik ben een bleekscheetje! Het tekstje is ongeveer: 'zijdezacht, mat poeder dat zorgt voor een natuurlijke gebruinde look, het hele jaar door. Bevat vitamine A en E. Voor elk huidtype, dermatologisch getest.' Mij lijkt het wat onnodig dat er vitamines zitten in een goedje dat je op je gezicht smeert, maar kom. Ik vind het steeds leuk om tekstjes te lezen op producten, al klinkt dat wat gek.Ik heb hem even naast mijn gewoon gezichtspoeder gezet; hij is maar enkele tinten donkerder. Als je hem op  mijn hand ziet (veel te geconcentreerd natuurlijk), zie je dat hij echt lijkt op de gebruinde versie van het gewone poeder! Ook leuk om mee te shapen, maar dat neemt wat veel tijd in beslag voor mij. Twee zweepjes met een blushbrush dit op de wangen en gaan!

Ik vind dit een zeer fijn product, het lijkt me zelfs gemakkelijker om mee te beginnen dan blush, als je geen gezichtspoeders gewoon bent. Ik ben blij dat mijn bleekschetenwangetjes zelfs in de winter een bronze sun-touch krijgen! En daar zullen zij zelf ook heel blij mee zijn.

Groetjes,
We Check It Out!


1 opmerking: